Svenska Kyrkans Unga i Stockholms stift arbetar med genusfrågor

Svenska kyrkans ungdom i Stockholms stift arbetar med genusfrågor och är engagerad i att skapa en kyrka som är öppen och inkluderande för alla människor, oavsett könsidentitet eller könsuttryck. Arbetet sker på flera olika sätt, till exempel genom påverkansarbete, informationsarbete och utbildning.

Om du vill bli en del av Svenska kyrkans ungdomsgemenskap kan du besöka deras webbplats och ta reda på hur du kan engagera dig.

Besök webbplatsen för Svenska kyrkans ungdom och klicka på länken “Medlemssidor”. På den sidan kan du registrera dig som medlem i ungdomsgruppen.

När du blir medlem i Svenska Kyrkans Unga godkänner du Svenska Kyrkans Ungas idé. Detta är en organisation som är öppen för alla som vill vara med, oavsett religiös övertygelse. Vi tror på att ha en öppen och välkomnande gemenskap och vi hoppas att du vill vara med!

Vi tror på en öppen och välkomnande gemenskap, och vi hoppas att du vill följa med oss när vi utforskar vår kristna tro. Vår gemenskap är öppen för alla, oavsett religiös övertygelse. Vi välkomnar dig att besöka vår hemsida och lära dig mer om hur du kan engagera dig i Svenska kyrkans ungdom.